Robbanáshegesztés Réz / alumínium fedett lemez

Robbanáshegesztés Réz / alumínium fedett lemez

Szállítási adatok: 35-45 napon belül a betét beérkezése után Műszaki adatok Robbanás Hegesztett réz / alumínium átmenet csatlakozások 2.High termikus ellenállás 3.High vezetőképesség 4. Ingyenes minta Rövid bevezetés Réz-alumínium fémborítás általában használják az elektromos átmeneti csatlakozások terminálként. ..

Function

Szállítási részletek:

35-45 napon belül a befizetés után

Műszaki adatok

  1. Robbanásbiztos réz / alumínium átmeneti kötések

2.High termikus ellenállás

3.High conductive

4. Szabad minta

Rövid bevezetés

A réz-alumínium bevonattal ellátott fémeket általában elektromos átmeneti csatlakozásokként használják az elektromos átvitel termináljaként, az elektrolizátorban lévő kontaktorral.

Mindenesetre, ahol az eltérő anyagokat elektromosan össze kell kötni, az elektromos térhálósodásnak emelkednie kell, ami magas hőmérsékletet eredményez, a villamosenergia-fogyasztás felett. ezek a problémák megoldhatók robbanásveszélyes Al-Cu bevonattal ellátott fémmel, mivel az alumínium és a réz között nincs elektromos ellenállás.
Shenao Materail tapasztalt gyártása kiváló minőségű robbanásgátló réz / alumínium burkolt lemez. Van egy professzionális gyár, amely szentelt a fejlődő és a termelő fejlett robbanásgátló réz / alumínium burkolt lemez. Üdvözöljük a kapcsolatot cégünkkel.
Hot Tags: robbanásbiztos réz / alumínium lemez, Kína, beszállítók, gyár, cég
Kapcsolódó termékek
Lépjen kapcsolatba velünk
Baoji Shenao Materail Co., Ltd.

Cím: Qinganbao Ipari Park, High-Tech Zone fejlesztése, Baoji, Shaanxi

Telefon: +86-917-3380538

Fax: +86-917-3816810

E-mailben: zh@baojiti.com.cn

Baoji Shenao Materail Co., Ltd.
foottop